4/06/2014

Diy rusettityyny

Me vietimme Oulussa eilen mukavaa bloggaajien paiväa kaupungilla. Siitä kerron lisää huomenna ja esittelen teille ensimmäisenä Casadoor- kaupan.
 
 
Tänään innostuin tekemään kangasväreillä pari tyynyä. Rusettityyny on ollut tarkoitus tehdä pidemmän aikaa, mutta koska se ei ollut tarpeeksi DIY  indiedaysin DIY -kampanjaan, hautasin jo ajatuksen masentuneena ;)
 
Kunnes tänään kaivoin kankaat ja värit esiin.
 
 



Toinen tyyny sai lievästi vaikutteita eiliseltä kauppakierrokselta Ja siitä tuli vaaleanpunertava ja ruudullinen. Vaaleanpunaiseen tyynyn teippasin kuviot maalarinteipillä ja rusettityynyn kuvio on tehty kalvoon mattoveitsellä. Kuvissa on myös viime keväänä tekemäni mintunvihreä kolmiotyyny.

Tämä on ihan  historiallista että valmistin tyynyt samana päivänä loppuun asti, napinläpeineen ja nappeineen. On hetki aikaa että olisin ompelukoneella napinläpejä ommellut!









Mitäs tykkäsitte uudesta verhosta? Ikeasta kangas ostettiin jo pari kuukautta sitten mutta ompelukone oli vasta tänään esillä! Aika hieno animaatio, vai mitä ?

10 kommenttia:

  1. U-pe-at tyynyt!! Mitä / minkämerkkisiä värejä käytit? Itsellänikin on pari ideaa takataskussa, mutta hiekkaa rattaisiin on tuonut tuo erilaisten värien viidakko. Kestääköhän nuo konepesua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kangasvärit folk art fabric merkkisiä, olen tainnut tilata ne joskus donno.fi kaupasta. Montaa eri väriä ostin, plus mustaa ja valkosita useamman putelin niin on kyllä kestänyt hyvin värit. Ja silleen et ostin esim. kirkkaanpunaista ja siihen sekoitan valoista että tulee vaaleanpunaista, niin ei tarvinut ostaa niin montaa eriä väriä, mutta sitä valkoista tarvii sitten enemmän :) Ja näiden pitäisi kestää myös pesua! Eikä tule sellainen koppura muovisen oloinen, vaan ihan samanlainen kun muukin kangas :)

      Poista
  2. Hieno animaatio todellakin! :) Oletpas värkännyt kauniita tyynynpäällisiä ja verho sopii todella hyvin tuohon! :) Innolla odottelen sinun postauksiasi putiikkikierrokseltamme. :)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää! Supersuloinen tuo rusettityyny :)

    VastaaPoista
  4. Tosi söpöt tyynyt!

    VastaaPoista
  5. Vähä hieno animaati. Kyllä nä ossaat :) Tuo Ikean kangas on kiva. oon monesti sitä Ikeassa katellu.

    VastaaPoista
  6. Ihanat tyynyt olet tehnyt ja on hieno animaatio :) Kaunis verho, sopii hyvin.

    VastaaPoista
  7. Kaunis rusettityyny ja toteutuskin vaikuttaa helpolle, ehdottomasti kokeilun arvoinen :)

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka ihanat tyynyt!! <3 Verhotkin passaa tosi kivasti! Ja wau mikä animaatio, sinä se osaat ;) Kiitos sullekin lauantaista, oli ihanaa tutustua suhun! <3 Toivottavasti nähdään pian uudestaan!

    VastaaPoista
  9. Ihana tyyny. Musta se on erittäin DIY :)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.