1/10/2014

Pöllöt lapaset


Pitkästä aikaa löysin niin älyttömän kivan ohjeet, että halusin lapaset pikapikaa valmiiksi. Lomalla näitä kudoin ja olen esitellyt lapaset kaikille kavereille ja instagrammissakin on vilahtanut nämä keskeneräisenä.
Lapasten ohje on Ravelrystä, Barbara Gregoryn maksullinen Horatio and Oren- ohje. Ostin ensimmäistä kertaa sieltä ohjeen, ostaminen oli kuitenkin tosi helppoa, joten kannattaa kokeilla jos tahtoo tämän ohjeen. Nämä onkin ollut melkoinen villitys käsityöblogeissa aiemmin, ja ei mikään ihme. Mikä voi olla ihanampi kuin pöllö!

Itse tein seittemästä veljeksestä ohjeen mukaisilla silmukoilla, aina vähän arpapelillä menee kokeilut joissa on ohjeessa käytetty eri lankaa. Halusin hyvin käteen istuvat (koska kaikki aiemmat lapaset on lörppöjä), ja sitä nämä onkin. Tiukalla käsialalla/isoon käteen kannattaa laittaa muutama lisäsilmukka. Pituutta lisäsin kärjessä muutamalla kierroksella.

Nämä vaan tarvitsee nyt myös pipon samoista väreistä! Tuli liian monta kuvaa, kun hoksasin vasta lopuksi että lapaset kädessä-kuvakin ois kiva. 
Huhuu!
Minulla olisi pieni arvonta mielessä (joka ei näihin lapasiin liity mitenkään :D), laitetaas se käyntiin kun 100 seuraajaa Facebokissa tulee täyteen. Facebook- napin löydät sivupaneelista. 
17 kommenttia:

 1. Ompa söpöt lapaset!

  VastaaPoista
 2. oi, tosi hauskat lapaset ovatkin! ei yhtään pöllömmät... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kans nämä oli hauskat ja ihan kivat oli tehdäkin kun jokainen kerros oli erilainen, ei kyllästynyt ;)

   Poista
 3. Awwww <3 Näistä tuli ihanat.

  Mä en vielä Ravelryssä. Oon harkinnut kyllä, mutta menee aika niin mukavasti noissa FB:n neuleryhmissäkin, että mitähän siitäkin tulisi ;) Kaikkea kaunista haikaillessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ole perehtynyt Ravelryn kaikkiin mahdollisuuksiin, kirjautunut vain ja selaillut toisten ohjeita! FB neuleryhmissä itse en ole, mutta joo onhän näitä ajantappajia vähän liikaakin. (tai yhdessä olen, mutta vain sivusta seuraaja :) )

   Poista
 4. MAGEET lapaset! Jotku osaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan tahdosta kiinni niin osaa ! :)

   Poista
 5. Aivan ihanat lapaset. Kyllä tykkäisin itsekin käyttää tollasia, mutta eipä ihan taidot riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et itse halua kokeilla tekemistä niin laitat äidin/mummun/kaverin tekemään ;)

   Poista
 6. Upeat pöllölapaset!!! Voi, kunpa itsekin osaisin:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan kiinnostusta riittää niin kannatta kokeilla ! :)

   Poista
 7. Jotku osaa, ei voi muuta sanoa, kävin tykkäileen fb:n puolella :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.