1/27/2014

Kevättä ilmassaViikonlopun reissulla kerkesin piipahtaa Ikeassa. Juostiin Kuopion Ikea läpi ja viimeisessä kaarteessa sain napattua mukaan keväisiä keittiöpyyhkeitä. Keittiöön ostettiin testiksi pari vedintä, huhujen mukaan blankett vetimet on vähän huonot, kun niihin loukkaa itsensä ja repii vaatteensa. Eli niitä testissä pari. Jos ne jätetään, niin harkinnassa on spreijailla ne valkoisiksi, ovat siis alumiinin väriset alunperin. 

Olen suunnitellut että tänä keväänä väreinä olisi vain valkoista ja mustaa. Viime keväänä oli se minttu-villitys. Mutta tuo keittiöpyyhkeessä oleva punainen sai minut haikailemaan vaaleanpunaista. Ja ne pastelliset kukkapurkit ikeassa. Oi voi.


Tänään aion taistella verhotankojen (siis akkuporakoneen ja sen laturin) kanssa, ollaanhan tässä oltu putkirempan takia kohta puolivuotta ilman verhoja. Nyt saa riittää. Sillä uusi verho odottaa paikalleen pääsyä!Mukavaa maanantaita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.