12/16/2013

Synttärit

Meillä vietettiin 5-vuotissynttäreitä viikonloppuna. Kutsuimme ensimmäistä kertaa myös päiväkotikavereita, ja kyllä vain seitsemästä tytöstä tulee vilinää taloon. Robin soi ja tuntui olevan hauskaa. Kuvat onkin otettu juhlien jälkeen jolloin oli jo popcornit lattialla ja siivous muisto vain. Mutta sehän kuuluu asiaan!

Koristeet olivat hyvin minimaalisia. Tarkoitus oli ostaa enemmän noita hunajakennopalloja, mutta se kuitenkin jäi. Vähän valitettavaa, että näin lähellä joulua synttäripanostus on melkoisen huonoa. Ilmapalloja oli kuitenkin irrallaan ja niillä saattoi leikkiä, joten luulen että ne oli lapsille mieluisempia, mitä aikuiseen makuun sopivat koristeet, joihin ei saisi koskea. 

Tästä päästäänkin jouhevasti seuraavaana aiheeseen eli leikkimieliseen vuoden 2014 sisustus-ostoslistaan. Sen kärkipäässä nimittäin roikkuu vieläkin käytävämatot.


Ja koska blogi päivittyy näköjään harmittavan hitaasti nyt, kannattaa kurkata Instagrammin puolelle, johon tulee otettua joitan räpsyjä vähän enemmän! 

6 kommenttia:

 1. Mistä tuo rusetti koriste on ostettu vai teitkö sen itse?

  Meidän neidin seuraaville synttäreille tulee kyllä tuollainen, ihanan söpö <3

  Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse tehnyt rusettikoristeen. Se on roikkunut lastenhuoneen seinällä, mutta laitoin sen nyt synttäreiden ajaksi vähän näkyvämmälle paikalle :)

   Poista
 2. Aivan ihana toi rusettinauha :) Harmi ettei meidän mini taida tuollaisesta välittää =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuohonhan voisi kehitellä vaikka mitä kuvioita ... :) vaikka nuottiavaimia, tai kukkia :D

   Poista
 3. Nätit on koristeet. Onnea 5-vuotiaalle! :) Ja tuo tapetti! <3 Rakastan sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on kyllä ihana! :) 5-vee kiittää!

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.