12/17/2013

Materialistiset toiveet vuodelle 2014


Kun aloin miettimään tätä listaa, minulla ei tullut muuta mieleen kuin Ikena Lappljung ruta-matto. Se tulisi keittiön pöydän alle, sillä se sopisi täydellisesti siihen, että oikeastaan jo kuvittelen omistavani sen. Lopulta mieleen alkoi putkahtelemaan erinäisiä juttuja kuten Sky planter- kukkaruukku joka on ollut pitkään ostoslistalla. Käytävämatot olisi tosi tärkeät hankkia. Niiden osto tuntuu kuitenkin tylsältä, joten olen aina vain siirtänyt ja siirtänyt sitä. Mutta pakko kai se olisi ottaa härkää sarvista. Secto designin secto-valaisin on palautunut ostoshaavelistaan. Se tulisi valkoisena keittiön pöydän päälle.


Vanhasta listasta osa toteutui ja osa on jäänyt toteutumatta tai tuote on pudonnut pois listoilta (kuten Ge ja PS-kaappi). DLM-pöytää ihailen vieläkin mutta livenä nähtyäni mietin että onko se liian pieni, ainakin niistä pitäisi ostaa ehdottomasti se suurempi versio. Milk-valaisin voisi kyllä jatkaa ostoslistalla olemista, mutta jätin sen nyt pois että en aina toistaisi itseäni. Muut ovatkin aikalailla toteutuneita haaveiluja.Kuvat: ikea.fi, fds, kodin1.com, polyvore.com


Vaikka jouluvalmistelut ovat mukavaa puuhaa, on rentouttava miettiä välillä ensi vuoden hömppäjuttujakin. Huomenna voisimmekin kaivaa valkoisen muovikuusen varastosta, sen laitto on jäänyt myöhäiseen. Valkoinen kuusi oli meillä viime vuonna enemmänkin yhtenä joulukoristeena, mitä virallisen joulukuusen virkaa toimittamassa. Se asennetaan luultavasti lastenhuoneeseen, sillä viime jouluna huomasimme, että haluamme ihan aidon vihreän kuusen lopulta joulun pyhiksi. Mutta lupaan ja vannon että kastelen  aitoa kuusta, ettei havut tipahda ihan heti lattialle.

7 kommenttia:

 1. Mattoja olisi minunkin toivelistalla, mutta olen niin huono niissä... En koskaan osaa päättää mikä olisi hyvä, laadukas, pitkäikäinen ja tietysti hinta ei saisi olla ostamisen esteenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä, musta tuntuu että maton ostaminen on vähän kuin ostaisin vehnäjauhoja, pakollisia mutta niin tylsiä :D

   Poista
 2. Minäkin niin tahtoisin tuon Secton valkoisena, tosin kaksin kappalein seinäversiona yläkertaan johtavia portaita valaisemaan. On se vaan hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäversiokin olisi kiva, juurikin portaisiin tai eteiseen!

   Poista
 3. Ihania juttuja. Voisin haluta vaikka kaikki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ihana kun olet palannut blogeinesi :=)

   Poista
 4. Toi Secto juuri valkoisena olisi ihana! Mun pitäis ostaa kans muutama matto, mut ei kiinnosta ku en tiiä mitä haluuuuuuun. :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.