12/21/2013

Keittiön vuosi 2013

Katsotaas olohuoneesta keittiöön päin jouluna 2012 ja 2013.
Ja keittiössä...
 
Selailin viime joulun aikaa otettuja kuvia ja hoksasin että meillä oli silloin vielä vanhassa keittiössä jopa vitriiniosa ja tietty väliseinä olohuoneen ja keittiön välillä Tuntuu, että siitä olisi jo ikuisuus. Sittenhän keittiötä alettiin purkamaan pikkuhiljaa, ensin vitriiniosa, sitten yläkaapit, ja vasta lopulta koko loppu keittiö. Luulenpa, että jos sitä ei olisi tehty vähitellen, niin koko keittiön olisi jäänyt tekemättä. Pitkä projekti tämä on ollutkin, vasta saimme ylös kotelon tehtyä mutta seinävalaisinkin puuttu vielä! Tänä syksynä ei vain ole ollut energiaa paneutua niin tarmokkaasti enää yksityiskohtiin, vaikka ihanahan se olisi täysin valmista katsella. Pienoinen remppaväsymyskin iski ja vaikka marraskuussa olisi ollut mahdollisuus ostaa laminaatit lattiaan, niin emme sitten ostaneet, koska kukaan ei olisi jaksanut niitä alkaa laittamaan! Se voisikin olla missio number one vuonna 2014.

Huomenna tekemään viimeiset joululahja ostokset, siivousta, piparien leipomista ja ehkä jopa ruokaostokset, lahjatkin pitäisi paketoida, iik. Jouluun valmistautuminenhan käy ihan työstä! 

Palailen pian vähän jouluisemmilla kuvilla ja aiheilla ;)

6 kommenttia:

 1. Aikamoisen muutoksen keittiö on kyllä kokenut! Niin ihanan näköistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka välillä tuntuu että ei se niin paljoa ole muuttunut :)

   Poista
 2. Hei millä toi teidän keittiön välitila on maalattu? Onko ollut toimiva ratkaisu? Eli saako kaikki rasvatahrat jne. pestyä helposti pois? Upea keittiö! Ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, välitila on maalattu tikkurilan Luja maalilla. Se on hiukan "kumimaista", ja siitä lähtee pyyhkimällä ruokatahrat. On saanut tahrat pois, mutta musta väri on sellainen, että roiskevedestä siihen jää ensin sellainen harmahtava valuma, mutta kuivuttua harmaus lähtee pois. Olen kyllä itse ollut tyytyväinen, mutta tosi tujuilla aineilla en uskaltaisi tuota alkaa hinkkaamaan kuitenkaan :)

   Poista
 3. Todella onnistunut muutos! :) Ennen ja jälkeen -kuvat on parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen-jälkeen kuvat on kyllä huippuja, varsinkin jo ne olisi aina otettu täsmälleen samoista kohtaa :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.