12/08/2013

JoulumielelläMeillä on joulukoristeet löytäneet paikkansa, samoilla mennään mitä viime vuonna. Tähti ikkunassa ja viereisellä pöydällä musta tähti pöytälampun varressa kiinni ja muutama paperitähti tällä kertaa hyllyllä ilman valoja. Amarylliksiä -jo kukkivina- alesta ja hyasintteja neljä vitosella.

Lisäksi H&M:n hopeiset paljetyynynpäälliset ja Kuusikossa-tyyny ovat päässeet olohuoneeseen sekä talvisen pörröiset taljat sohvalle ja ruokapöydän tuolille.

Viime vuonna meillä oli huonekuusi ja sitä olisin vielä vailla. Tai vaihtoehtoisesti sypressi tai joku iso kuusenoksa ulkoa. Joulukuuseksi haluaisin tänä vuonna lyhyen ja leveän kuusen joka olisi isossa korissa, mutta luulen että se jää tänäkin vuonna haaveeksi! Peruskynttelikköä ehkä kaipailisin, siinä on perinteisen joulun tunnelmaa. 

Jokaisella pöydän kulmalla on jonkinlainen jouluinen asetelma, kynttilöitä, kukkia tai muuta pientä ja luulen että joulun jälkeen pöydät saavat olla ihan tyhjinä vähän aikaa.


Ja mikäs näiden kuvien pointti oli? No tietysti karkkipurkki sekä hyasinttikokoelma!

Reilu viikko vielä koulua ja sitten lomaillaan, mukavaa viikon aloitusta!

16 kommenttia:

 1. Tosi kaunista! Teidän keittiö on niin upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina, keittiöstä puuttu vieläkin yksi ovi, joten ei pääse vieläkään näyttään teille koko keittiötä :D Nyt meillä on jo ovi ostettuna mutta saranat ei mennytkään paikoilleen kun yksi hylly oli tiellä :)

   Poista
 2. Mä olen kyllä vähän kateudesta vihreä kun katselen näitä kuvia. Ihanan näköistä! :)

  Ihanaa joulua sinne ♡
  AllmytrueColors- Moona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heh, ei kannata olla ;) Mukavaa joulun odotusta myös, pikapikaa joulu nyt tuleekin!

   Poista
 3. Kaunista ja niin tunnelmallista!

  Nyt huomioni kiinnittyi tuohon tvn päällä olevaan hyllyyn. Kivan näköinen. Onko se vähän niinkuin kuluneen näköistä puuta? Mistä tuollainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylly on tosiaan pelkkä lauta. Se on kaivettu jostain vanhasta navetasta tmv. ulkorakennuksesta ja se oli tuollainen tumma jo silloni eikä sille tehty mitään muutakuin laitettiin kulmaraudoilla kiinni seinään :)

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia <3 Kodin lämpö oikein huokuu kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on poltettu tämän joulun alla eniten kynttilöitä. Hoksasin laittaa niitä keittiön tasoille niin ei pienet kädet ole niitä ottamassa. Ja kerrankin myös tulitikut olen säilyttänyt yhdessä samassa paikassa, niin ei jää siitä kiinni kynttilöiden laitto :p

   Poista
 5. Teillä on kyllä niin kaunista :) Blogistani löytyisi myös jouluinen haaste sulle http://elamaaeirassa.blogspot.fi/2013/12/jouluinen-haaste.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, kävin kurkkaamassa, enköhän pääse tällä viikolla vastailemaan jouluisiin kysymyksiin! :)

   Poista
 6. Ihana tunnelma ja kauniita kuvia! Hyvää Joulun odotusta sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähkölasku kiittää kun istutaan pimeässä illat nykyään vain tähti ja kynttilät valona <3

   Poista
 7. Kauniita kuvia :) mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa joulun odotusta myös sinulle ! :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.