11/13/2013

Puuta mustalla


Mustan välitilan eteen sopii kaikki puun väriset tavarat ja ne korotustuvat mustaa vasten kivasti. Meillä keittiön oli tarkoitus olla musta-valko-puun värinen, mutta tällä hetkellä keittiössä on mustaa ja valkoista. Ajattelin että haluan pitää puun värin pikku esineissä. Voi olla että myöhemmin laitamme sivuseinälle muutaman yläkaapin puun värisillä ovilla. Tämän hetkinen määrä kaappeja meille riittää oikein hyvin, joten kiirettä kaappien laitolla ei ole. Musta tiskiharja on Ikeasta. Melko epäkäytännöllisen mallinen harja, mutta kyllä sillä muutamat pakolliset kattilat tiskaa.

7 kommenttia:

 1. Nättiä! Mäkin haluun ton teekannun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teekannu on kyllä nätti, vähän liian kuvattu jo itsellä (ja muillakin) alkaa jo olemaan :D

   Poista
 2. Apua, hirvee nillitys, tulin ensimmäistä kertaa vierailemaan blogissasi ja huomasin yläbannerissa kirjoitusvirheen! :D Haaveet on kirjoitettu kolmella aa:lla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaaveeet kaikki turhat haaaveet. ;) Siis IIK. No ei, pakko tuottaa pettymys että olen sen itsekin huomannut ja eikö kuvaa hyvin blogia, virheitä vähän siellä ja täällä. Ehkä sen joskus korjaan, ehkä en :D

   Poista
 3. Puu ja musta ovat munkin suosikkeja tällä hetkellä, kauniilta näytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveissa olisi jokin tuoli jossa olisi mustaa ja puuta. :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.