11/05/2013

Pallot hyllyyn

Niinkuin moni muukin bloggaaja on huomannut, alkaa olemaan haastavat hetket kuvaamisen ja valon suhteen. Töiden jälkeen ei todellakaan saa enää hyviä kuvia otettua. Toki jotain hämyisiä tunnelmavalokuvia, joita en itse osaa ottaa. 

Yllä olevat kuvat ovat otettu nyt pimeällä ja alla oleva eri päivänä, taisi olla vielä valoisaa, mutta tosi pilvistä kuitenkin. Ero on kuin yöllä ja päivällä
Heh heh. 

Legendaaristen pallovalojen lisäksi (makkaarissa kts. edellinen postaus) laitoin jo String-hyllyyn Clasun valot, jotka olivat meillä jo viime joulun aikaan. Ne toimivat pattereilla ja ovat siksi helppo asentaa hyllyynkin. Hylly on meillä nyt keittiössä, aluksi se oli tarkoitus laittaa liesituulettimen toiselle puolelle, mutta viime tingassa hoksasimme, että se sopii tuohon paikalle oikein hyvin. Tavaraa siitä voisi taas karsia, kun valotkin vievät oman tilansa. 

Illalla teen pikapostauksen tämän päivän ostoksesta, mikä oli pakko saada, yhdenlainen blogihitti (sekin). Mutta mielestäni sopi meille ihan tosi hyvin, oikeastaan ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ostaa se, toinenkin kelpaisi!6 kommenttia:

 1. Kauniisti sopii valot hyllyyn, ja muutenkin kivan näköisiä tavaroita löytyy hyllyiltä! String-asetelmathan on tunnetusti ihan oma taiteenlajinsa, ja sinullakin ihanan rento ote näihin asetelmiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei ole kyllä aikaa jääd äpitemmäksi aikaa pohtimaan noita tavaroita hyllyyn :) Diellä on suolapurkkikina sulassa sovussa koristeiden kanssa :D

   Poista
 2. Ymmärrän yskän! :/ Pimeällä kuvaaminen on haastavaa. Itse yritän ottaa mahdollisimman pitkällä valoitusajalla kuvat jalustaa käyttäen. Omat napsut on otettu tänään n. klo 16 maissa, kun oli vielä himpun verran luonnonvaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän on kyllä oma lajinsa tämä pimeällä ottaminen, aurongossa kesällä voi vain napsaista millä vaan asetuksella. Jalusta on kyllä ehdoton pimeällä muuten on joko heilahtanut tai liian tumma.

   Poista
 3. Ihanan näköistä. Mikä tuo alahyllyllä oleva valkoinen kulho on, jossa on nuo puuhelmet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kulho on Muuton Crushed kulho pienempi versio, nätti kulho, sopii moneen eri tilanteeseen.

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.