7/18/2013

Vuodelta -62


Iltaa, 

Saimme yli 50 vuotta vanhan ja ison pärekorin, joka on viime vuodet majaillut ulkovajassa. Aika mahtavaa, miten ennen on osattu tehdä niin hienoja käsitöitä, mutta kai se on ollut pakko. Kori on ollut halkokorina, mutta se on säilynyt melko hyvänä. 

Koriin laitoin olohuoneen tyynyjä, niistä tuli kivan pehmoisen näköinen pesä. Myös elloksen Maja-tyynynpäälliset kerkesivät tulla postissa ja ne olivat niin kivat kuin kuvissa näyttääkin.18 kommenttia:

 1. Voi kuinka kivan näköinen pärekori sisältöineen. Tääki tahtoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa voikin säilyttää välillä vaikka leluja tai lehdenkeräyskorina, halkoja meillä ei tarvita :)

   Poista
 2. Komppaan Marrua: mäkin haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinunkin pitää koluta kirppareita tai mahdollisia mummolan ullakoita jos löytyisi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mies oli vähän kauhuissaan kun sieltä aitasta kaiken sekasotkun alta se löydettin että ihanko sisälle aiot tuon tuoda :D

   Poista
 4. Mahtavan näköinen tilava kori, kumpa itsekin tekisin tuollaisen löydön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo oli tosisaan tilava, olisin voinut ottaa pienemmänkin :D

   Poista
 5. Upeita kuvia ja kaunis kori!

  VastaaPoista
 6. Ihana pärekori ja sisältö! olin just viikko sit yheltä mökiltä pelastamassa keltaista pärekoria, mut sit se oli niin huonossa kunnossa et jätin sinne :/ tuommosesta haaveilen polttopuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttopuille se olisikin juuri täydellinen. Höh, huono tuuri teillä ollut että oli huonokuntoinen. Minä soitin ukille ennen kuin mentiin, että ala kaivelemaan pärekorejä aitasta ym. ja olihgan sieltä yksi löytynyt. Minusta kivempi, että pääsevät käyttöön mitä siellä hiirenkakassa pilaantuvat :D

   Poista
 7. Pärekorit on ihania mutta harvinaisia! Joskus niitä kirpparilta löytää mutta ovat hinnoissaan.Eli mahtilöydön olet tehnyt mummolasta :)
  Ja tyynyt on kans kivoja,mulle mieluiset kuosit kaikissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Minulla on nyt joku ihme kausi meneillään että mm. tuo sini-valkoraidallinen tyyny näyttää ihanalta :)

   Poista
 8. Onpa ihana kori ja tosi kivoja tyynyjä!

  VastaaPoista
 9. Ihan tajuttoman kaunis kori. Ja tarina korilla... <3

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.