7/12/2013

Vielä yksi mahtui hyllylle

Kirpputorilla olen vähän sillä silmällä katsellut ruskeita pulloja. Joskus pullot ovat piirun alle 10 euron hintaisia, ja silloin en kyllä osta, koska pullo tulee pelkäksi koristeeksi. Nyt kuitenkin löysin pullon alle kahden euron hintaan joten kaupat tuli. Korkkia en saa pullosta irti, vaikka ajattelin sitä maljakkonakin käyttää, joten pullo saa olla vain koristeena. 

Normann Copenhagenin Heima kynttelikkö odottaa vielä kiltisti ensisytytystä ja saa vielä odotellakin piemeneviä iltoja hyvän tovin. Puinen kynttilänjalka on vanhempi löytö kirppikseltä ja lasinen maljakko on oma vanha lapsuudenaikainen maljakko.Nyt toivotan hyvää viikonloppua, me olemmekin pienellä lomareissulla ihan kaksin viikonlopun ajan.5 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä tosi hyvältä :) Ootko käyny keskustassa Granitissa, josta löytyy ruskeita ja valkoisia apteekkarinpulloja kolmessa eri koossa? Tosin niitäkään ei saa ihan kahdella eurolla :) Itsekin ostin sieltä pari pulloa juurikin kukkia varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun meillä on Granittiin 600 km matkaa, niin en oo päässyt käymään :D Mutta kiva olisi kyllä päästä käymään!!

   Poista
  2. Hyvä minä! :) Ei vissiin ole taas yöllä olleet aivot ihan täysissä voimissa :D Toivottavasti Granitille tulisi kuitenkin jossain vaiheessa vaikka verkkokauppakin, niin olisi ostosten teko vähän helpompaa :)

   Poista
 2. Täälläkin tykätään ruskeista pulloista ja tällä viikolla sellaisen pienen suloisen pullon taas kotiin toin kirppikseltä :) Hyvältä näyttää tuo hyllysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olisikin muutama erikokoinen pullo. Itselläkin noihin ei kannata niin hirveästi satsata jos ei haluakaan pitää esillä kovin pitkään. Kun sitä ei aina tiedä :D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.