7/27/2013

Seinävalaisin keittiöön

Me ajattelimme laittaa keittiöön seinävalaisimen yhden välitilavalon tilalle. Elloksella on netin yhdet parhaimmat seinävalaisin valikoimat ja toisen kollaasin valaisimet on kaikki sieltä. Seinävalaisimet eivät taidakaan olla nykypäivänä kovin suosittuja, niitä ei kovin paljoa näy missään. Valaisinta pitää voida säätää eri suuntiin ja koska meillä johto vedetään seinän sisään, valaisimen tulee olla myös katsetta kestävä pidemmän aikaa. Muovinen heikkolaatuinen ei tule myöskään kysymykseen, sillä tympeä olisi heti alkaa valaisinta vaihtamaan. Näistä Elloksen valaisimistahan ei koskaan tiedä, laadun näkee vasta kun lampun saa käsiinsä. 

Ellos-kollaasin vasemmassa yläkulmassa oleva Edgar-valaisin on ollut ostoslistalla olohuoneseen pidemmän aikaa, mutta kävisihän se keittiöönkin tosi hyvin. Kuvan keskellä pyöreänmallisessa valaisimessa on himmennin ja se olisikin tosi kiva lisä valaisimessa. Toisaalta Tolomeo olisi suosikkini- pidemmän mallisena, mutta Ikeankaan valaisin ei olisi paha. Mielummin haluaisinkin pidempivartisen valaisimen, siinä olisi ilmettä hiukka enemmän ja valon kohdistaminenkin sujuisi varmasti hyvin.


Onko teillä seinävalaisimia? Keittiössä? Tuleeko mieleen muita vaihtoehtoja?

Mukavaa lauantain myöhäisiltaa! 2 kommenttia:

  1. Nuo on kaikki tosi upeita. En osaa hahmottaa tuon tyylistä valaisinta teidän keittiössä ja senkin vuoksi jännityksellä odotan lopputulosta. Musta kaikki rajoja rikkova sisustaminen on ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti tulee hyvä :D vielä menee kyllä aikaa kun liesituuletinkin tulee vasta reilun viikon päästä..

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.