7/06/2013

Kesäillan tunnelmaa







Eilen illalla grillailtiin vähän pitemmän kaavan mukaan. Maissia, sieniä aurajuustolla, sipulia, kesäkurpitsaa, halloumia, paprikaa, makkaraa. Lisäksi patonkia ja salaattia, limsaa, siideriä..



Muokkailin eilen illalla blogin ulkoasua ja kaikki otsikkoja myöten oli vähän aikaa sikin sokin. Halusin kapeat sivupalkit kummallekin puolelle, nyt vähän makustelen tykkäänkö tästä kuitenkaan, koska näkymä on hiukka sekava ja ahdas ja leveydet ei ole aivan kunnossa, enkä nyt ainakaan jaksa niitä säätää enempää. Eli ei kannata ihmetellä jos blogissa taas joku ilta on sekasorto meneillään.



8 kommenttia:

  1. Hienoja hetkiä kesäisestä illasta ja upeita kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana välillä syödä ulkona ja syödä kaikkea mahdollista :))

      Poista
  2. Anonyymi6/7/13 22:41

    Pitikin katsoa noita kuvia nam!

    Mulla on menossa kans blogin ulkonäkö kriisi :D yritän kovasti muokata sitä sivua toimvaksi, ja aina makustelen hetken jos toisen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, mäkin kyllä tykkään vaihdella edes banneria mutta välillä pitää sitten vähän muutakin. Se on vähän makuasia mistä kukakin pitää, mutta itse pidän mm. isoista kuvista, joten niitä sitten, mutta mielellään niin että kuva näkyisi suurinpiirtein kokonaan näytöllä että kuvasta hahmottaa mitä siinä on, mutta pystykuvat ei ihan näy jos haluaa kuitenkin leveän kuvan jne...ja vaakakuvan yhtä leveäksi. :)

      Poista
  3. Ihanaa kesäillantunnelmaa todellakin :)
    Olen lukenut blogiasi aikaisemminkin, mutta "kadotin" sen ja nyt hetki sitten löysin uudelleen. Heti liityin lukijaksi :) (muistaakseni olin jo aikaisemminkin, mutta ehkä muisti renaa)
    Blogisi tunnelma on juuri sellainen mitä minäkin tavoittelen, mutta en ole vielä löytänyt sitä omaa tyyliäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips, kiva kun löysit uudelleen! Kyllä se blogin tyyli muotoutuu kokoajan, kun omatkin halut muuttuu kokoajan :D

      Poista
  4. Anonyymi8/7/13 09:36

    NAMSSSS!! Ihania herkkuja, slurps! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Voisi tehdä vähän useamminkin :=)

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.