7/16/2013

Hengarissa

Moon-juliste on aivan hurmaava, viitsisiköhän niitä ostaa joka huoneeseen oman?

Juliste on tilattu Konglomerat-kaupasta ja koska se oli saatava heti seinälle, kehittelimme miehen kaverin kanssa hätäratkaisun (ehkä lopullisenkin?) hengarista. Ajattelin että tilalle sopisi, vaikka lopulliseksi pidikkeeksi puinen hengari, sen voisi maalata ja koukku-osankin saa halutessa spreijailtua haluamallaan värillä, vaikka kuparilla. Julisteen alaosaan voisi laittaa julisteisiin tarkoitetun muoviliuskan - miksi niitä sanotaankaan.


Meillä muuten lähti tänään yksi keittiönkaappi seinältä! On sekin sentään jonkinlainen alku keittiön modifikaatiolle. Eli tänään olen kaapin taustaseinää tasoitellut ja ehkä huomenna pääsen jo maalaamaan.


16 kommenttia:

 1. Minä tykkään tuosta henkarivirityksestä hirmusesti! Tuo sopivasti mielenkiintoa ja ilmettä ihanalle printille.

  Ja jee, siitä se remppa alkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei elekäähä nyt kovin innostuko, ei niitä muita kappeja ihan vielä oteta pois :D

   Hih, mua huvittaa tuo henkari sana, kun mä en osaa millään sanoa henkariksi, vaan sen täytyy olla hengari- eli vähän niinkuin joku hengaaja. ;D

   Poista
 2. Kyllä - henkariviritys on loistava. Me löydettiin niitä puisia henkareita Ikeasta jokin aika sitten, mutta vielä odottaa makkarin valmistumista, jotta pääsee seinälle ;)

  Oioioioioioiiiii, mä niin palan innosta tuon teidän rempan suhteen, mahtavaa nähdä millaista muutosta lopulta tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niitä puisia olis ikeassa, melkein pitäs päästä kyllä siellä jo käymään, on niin monta pikkujuttua mitkä sieltä vaan tarttis!

   Niin tosiaan lopullista keittiö tulosta saatte yhä edelleen odotella, mutta yksi tai tavallaan kaksi kaappia vasta lähti nyt tällä erää. Kun tiekkö kun nälkä kasvaa syödessä, ottaako pois vaan yläkaapit vai pitäiskö vaihtaa samalla alakaapitkin, kun ne ei niin hirveenä kustantas kun niitä ei kovin montaa tuohon mahdu :D

   Poista
 3. Kiva idea!! :) Meilläkin on yksi Moon ja voisin sitä katsella vaikka jokaisessa huoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja tuo passaa niin lastenhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin ! :)

   Poista
 4. Olipas hyvä idis tuo henkari, ja säätövaraa löytyy pienemmällekkin julisteelle :D

  VastaaPoista
 5. Voi miten hyvältä näyttää toi juliste henkarissa. Oon myös katsellut samaa julistetta moneen kertaan, mutten oo vielä toistaiseksi klikannut ostoskoriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hauska ja nätti juliste :)

   Poista
 6. Mä näin ton henkari-idean jossakin blogissa joskus ja siitä asti mun on pitänyt se toteuttaa... Edelleen siis työn alla :)

  Mutta tosi kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, moni asia on aina työalla vähän pidemmän aikaa, tuttu tunne :D

   Poista
 7. sama juliste kans hankintalistalla samasta kaupasta:)), tuolla kaupassahan niitä julisteita roikkuu kans henkareissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa hih, en ole huomannutkaan sielläkin, muualla kyllä. Meillä tämä oli vähän extempore juttu kun P-a-k-k-o oli saada se heti seinälle mutta ei ollut muutakaan mihin laittaa :))

   Poista
 8. Tosi hauska idea! ja hieno juliste :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.