7/11/2013

Hempeä 1-vuotiaan huone













Minulla oli tarkoitus ottaa kuvia käytävästä, josta poistin tapetit, mutta ajauduin kuitenkin ottamaan kuvia lastenhuoneesta, sillä eihän käytävässä mitään kuvattavaa ollutkaan. Se on asunnon pimein paikka ja täytyy miettiä miten siitä saisi vähän valoisamman ja raikkaamman. Seinä maalataan luultavammin valkoiseksi ja muutama taulu seinälle. Harmaata maalia on myös jemmassa, mutta luulen että valkoinen olisi tähän pimeään kohtaan paras. Mutta mietitään.

Ajatella, että viimeisiä viedään tapettien osalta. Kohta olen poistanut koko asunnosta nuo ysäritapetit. Sitä on ollut ihan kaikkialla, siis tuulikaapista, ikkunoiden yläpuolelle, ja keittiöstä makuuhuoneisiin. Jäljellä on vielä tuulikaapin tapetit ja työhuoneen liukuoviseinällä oleva tapetti sekä olohuoneen ikkunoiden yläpuolella olevat kaistaleet.


Kuvassa olevan lastenhuoneen verhon olen itse painanut kangasväreillä. Kangas on mintunväristä ja painoin siihen mustia yksinkertaisia rusetteja. Olohuoneeseen valkoisen vastaavan koristetyynynpäällisen tein myös, mutta täytyy tehdä se uusiksi, sillä kangas oli vanhaa ja sen verran kulahtanutta että uudesta kankaasta saisi tosi hienon.



19 kommenttia:

  1. Ihastuttava lastenhuone! ja kiva idea painaa itse kuvio verhoihin.. Tapettien repiminen on siitä kivaa puuhaa, että siinä näkee työn jäljen heti. Minä maalaisin ehkä myös valkoisella. Ainakin meidän kodinhoitohuoneeseen (ei luonnonvaloa) valkoinen maali toi suuren muutoksen (ennestään oli vaaleanvihreä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä valkoinen maali on aika varmasti parhain. Ja tapettien repiminen on kyllä parasta :D

      Poista
  2. Ihana pienen tytön huone <3 Ja tuo verho on myös aivan ihastuttava. Itseasiassa lähes samaa painokuosia(rusetti?) on meillä tulossa tyynyihin... :)

    Vanhoista tapeteista eroon pääseminen on aika puhdistava tunne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo onko tuo nyt rusetti vai mikä itsekin mietin sitä :D On muuten välillä mahtavaa maalata seinää josta on jo valmiiksi pohjatyöt tehty! Meillä täällä koko ajan on pari seinääjotka odottaa pakkeloijaa, huoh :)

      Poista
  3. Kaunis huone.Mistä tuo ihana keinuhevonen on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vähän muistella mistä hevonen on ostettu, kun se on jo pari vuotta vanha. Mutta se on siis ostettu Oulun Lelu-Tapulista. Äkkiseltään Googlaamalla löysin samantyylisen heposen ilman sarvea mm. http://www.lelujakoriste.fi/kauppa/product_catalog.php?c=40 tuolta kaupasta :)

      Poista
  4. Ihanat pastellit <3 Kyllä tuolla kelpaa leikkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kelpaa, vaikka kummasti lelut olkkariin aina löytää :)

      Poista
  5. Voi miten nätti huone! Ihana. Tuota keinuheppaa ihastelin minäkin, oikein söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heppa on kyllä söpö., Huoneessa onkin nyt enemmän leluja esillä mitä edellisessä huoneen kuvissa. Pehmoleluja on vähän siellä ja täällä kun en oikein tiennyt mihin saan ne survottua :D

      Poista
  6. Voi miten ihanat värit! Aivan ihana! Pakko linkata tämä siskolleni, jolle on vauva tuloillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nämä värit kyllä sopisi vauvallekin hienosti :) Toiseen lastenhuoneeseen meillä tuleekin ihan eri värimaailma ja kiva kun saa sisustaa kahdentyyppisset lastenhuoneet :)

      Poista
  7. Ihanat pastillit. Pysyiskö noita koodeja saamaan? :)

    Tapettien repimien on kyllä terapeuttista hommaa! Tsemit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo minttu on Tikkurila Capri ja harmaa Laasti värit. Vaaleanpunaista en muista ja yritin tarkistaakin sen mutta en löytänyt mutta mielikuva olisi että se on Malvikki.. mutta täällä jossain blogissa se lukee ;D

      Poista
  8. Kyllä on kaunis huone pienellä neitokaisella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Marru, on se ihana kun saa laittaa tuollaisen söpösen huoneen. Toiseen huoneeseen isommalle tytölle nyt onkin tulossa reippaammat värit. Mutta pitää kyllä toinen huone vielä pitää tällaisenä lällynä, kun ei sellaista tulee enää isolle tytölle laitettua uudelleen :))

      Poista
  9. Aivan ihana huone pienellä neidillä! :)

    VastaaPoista
  10. Ihana huone! Pääsen itsekin kohta sisustamaan pikkuneidille huonetta :) mistä nuo ihanat pallovalot?:)

    VastaaPoista
  11. ihanan väriset pallovalot, ookko mistä ostanu?

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.