7/14/2013

Elloksen syyssuosikit

Tovi sitten tullutta Elloksen kuvastoa olen selaillut muutamaan kertaan, ja minusta on ihana kun siellä on nykyään ihan oikeasti nykyaikaisia sisustustuotteita, ja kuvat on stailattuja toisin kun ennen kuvastoissa verhot oli iänikuisia kukkakappoja ja samat tuotteet muutenkin vuodesta toiseen. 

Keräsinkin tähän muutaman suosikkini, vähän näin jälkijunassa. Suosikkityyny lähtikin tilaukseen värillisenä. Neonvärit houkuttaisi myös pienissä määrin, mutta peace-merkistä en tykkää yhtään. Kangaskaupasta voisi löytyä jotain räikeää neonväriä, kun koluaisi läpi kankaita, jotka on tarkoitettu muuhun kuin sisustamiseen (esim. vuorikankaita/tuulipukukankaita) ja siitä saisi tehtyä mieluisen tyynynpäällisen. 

Mietin vasta, että painaisin itse tuota puoliympyrää tyynynpäälliseen ja kuvittelin, että se olisi ns. oma idea. Noh nyt uudelleen selattuani kuvastoa, totesin että täältähän sen olen bongannut ja myöhemmin kuvitellut keksiväni sen itse. Tai olen nähnyt (pinterestissä) saman tyylisen ja muka keksinyt oman version. Noin edullisen koristetyynynpäällisen kyllä ostan mielummin kaupasta kun sellainen olikin jo olemassa! ;)
 
Kuvat : Ellos.fi

7 kommenttia:

 1. Tuttu juttu, et muka keksii jonkun idean ja myöhemmin tajuaa poimineensa sen jostain :) Mulle käy näin todella usein.

  Tykkään myös kovasti uudistuneesta Ellos-valikoimasta. Siellä on nykyään vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi, niin melkeinhän kaikki onkin jo keksitty ;D

   Poista
 2. Hienoja juttuja sun hankintalistalla, tuohan voisi aivan hyvin olla myös omani, aivan siltä se vaikutti! Ehkä noista jotakin meille päätyykin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tällaista meille kyllä päätyy, jos ei just nämä niin melkein :)

   Poista
 3. Kivat tärpit! Ellos on kyllä petrannut kovasti.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja ihana selailla välillä ihan oikeaa kuvastoa :)

   Poista
 4. Mä kans sain juuri aikaiseksi tilattua viimein Ellokselta sen blogityynyn, mietin Majaa kun se varmasti on seuraava hitti, mutta kolmiot ja salmiakit kolahtaa edelleen. :) Ärsyttävän isot postikulut vaan, etenkin noissa pienissä tilauksissa. Lehtikori oli myös mahtava. Ja kuvastossa on jotain ihanan nostalgista vaikka sisältö onkin jo aika modernia. :P

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.