6/27/2013

Kukka, taulu, valaisin










Meillä on ollut kiva päivä tänään. Hellettä on ollut liki 29 astetta, ja nyt illasta alkoi ukkonen ja kaatosade. Meillä kävi kylässä minun koulukaveri, loikoiltiin takapihalla ja syötiin kesän ensimmäisiä mansikoita. Ystävä toi myös raparperipiirakkaa, joka oli tehty tuorejuustokakkutyyppisesti ja oli tosi herkkua. Me saatiin myös aita takapihalle, sillä koiran lisäksi 1- vuotiast typy järjestelmällisesti yrittää karata liian matalan verkkoaidan yli. Otin myös kuvia kotona vähän eri paikoista, enkä millään osannut päättää mitä tänne laittaisin. Otsikot, ne ne vasta onkin hankala keksiä. 

Maalari, siis minä, olen maalannut kotona, en sinistä enkä punaista, vaan mustaa. Joskus kauan aikaa sitten kirjoitinkin että minulla on ollut käsi kipeä ja koska se on yhä edelleen ollut kipeä, niin kävin lääkärissä ja jännetupentulehdushan se on. Tämä maalari on maalannut liikaa ja joutuu olemaan lomalla senkin suhteen, sillä syksyllä kun koulu alkaa niin käden pitäisi olla terve sillä koulussa joudun käyttämään kättä aikatavalla. Eli nyt kukkapenkkikin saa valitettavasti odottaa sekä virkattu viirinauha lastenhuoneeseen, että käsi paranee ja voin käydä kunnolla kurssit syksyn alusta lähtien. Tottakai nyt olisi ihan hillitön vimma tehdä kaikkea käsitöitä ja maalausjuttuja. Tietysti, mitenkäs muuten!

Nyt jäikin kirjoittamatta, että keittiön valaisin siirtyi olohuoneeseen ja taulu on kangasväreillä itsetehty, yksinkertaisesti rutistelemalla kangasta käsin, kun kankaaseen on ensin sinne tänne roiskittu kangasväriä.

Huomiseen.




8 kommenttia:

  1. Vautsi, hieno taulu tuli! Täytyy pistää idea talteen, jos vaikka joskus innostuisin maalaushommista.

    Pikaista paranemista kädelle! Lamppu on nätti tuossakin kohtaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tein jo jokin aika sitten tuon taulun tai ensin siitä piti tulla tyynynpäällinen, mutta taululle olikin enemmän tarve, ja onhan se niin hankalaa ottaa omepelukone esiin joten taulussa pääsi helpommalla :D

      Poista
  2. Tuo taulu on ihan superhyper hieno. Taidan kopioida tämän vinkin. ;)

    Voi sinun kättäsi :(( Toivottavasti maltat lepuuttaa sitä, niin saat sen syksyksi kuntoon. Ei kiva juttu yhtään, mutta toisaalta - nyt voit luvan kanssa vain olla tekemättä mitään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kopioi vaan sitä vartenhan nämä on :) ...vaan kun ei malttaisi olla tekemättä mitään. tänäänkin oli pakko vähän kanniskella kiviä pihalla oikealla kädellä vaikka olen niin vasenkätinen kuin olla ja voi, enkä osaa tehdä mitään oikealla. Tai näköjään tässä oppii viisisormijärjestelmään oikealla kädellä :)

      Poista
  3. Hauska taulu. En ois kyllä tajunnut, että on kankaasta tehty. Hyvä idea :)

    Jännetupentulehdus on kurja. Mulla se on ollut jo vuosia lähes krooninen vaiva, mutta toistaiseksi oon pystynyt sen kanssa elämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nyt toivon että tästä ei tulisi krooninen vaiva. vähän pelkään, kun kerkesi olla niin pitkään lievänä..mä kun tartten kättäni (kuka ei tarttis ;)) töissä tai sitä että sillä voi puristaa ja olla oudoissa asennoissa :D

      Poista
  4. Pitkästä aikaa oli taas aikaa tulla vierailemaan tänne blogiisi ja tänne on ilmestynyt vaikka mitä kivaa ja kaunista :) Hyllykin näyttää tosi kauniilta ja taulu on tosi kivasti keksitty :) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit käymään :) Teillä onkin ollut ihania reissuja ainakin kuvista päätellen. En ehkä osaa itse edes käsittää kuinka hienoa on siellä disney maailmassa! Meidän 4-vuotias olis varmasti ihan taivaissa :)

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.