5/09/2013

Vaaleanpunaiset synttärit

Meillä vietettiin viime viikonloppuna 1-vuotissynttäreitä ja otinkin päivänsankarista muutamia kuvia, niin että meidän ei tarvitsisi mennä valokuvaamoon ottamaan yksivuotiskuvia, sillä meiltäpäin en ole vielä kohtuuhintaista hyvää valokuvaamoa löytänyt. Vanhemman tytön kuvat on tosi yksinkertaisia ja huonoja valokuvaamossa otetuiksi, ja saan kyllä kotona otettua vastaavia, en ehkä laadultaan, mutta tunnelmaltaan.

Tässäpä teillekin vähän tunnelmia. 200 kuvaa, vain pari onnistunutta (jotka siis ei ole tässä), yhdestä ajattelin teettää taulun ja muitakin voisi teettää muistoksi. Tuleeko teillä teetettyä enää valokuvia?
16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Minusta tosi ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, yksi kuva taisi olla missä sankari katsoi jopa kameraankin :)

   Poista
 2. Löysinpäs täältä ihanan blogin ja oikein paljon onnea 1-vuotiaalle! Jäinkin lukijaksi ja täytyy tulla kurkkimaan uudelleenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 3. Oih mikä prinsessa vaaleanpunaisten pallojen keskellä. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan käsittämättömän ihania kuvia! Voi luoja ! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma kuvissa! Mä teetän valokuvia valokuvakollaasiin, johon noin vuoden välein olen uusia kuvia vaihtanut. Albumiin asti kuvia on vaikea saada, hääkuvatkin vielä laittamatta, vaikka niistä on kohta jo kolme vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös surkeasti tulee teetettyä albumiin asti kuvia. Pitääkin piakkoin teettää paljon kuvia, ainakin vuoden takaisiakin pitää teettää. Onhan ne kiva muisto, harvoin tulee koneelta katseltua kuvia!!

   Poista
 6. Onnea 1-vuotiaalle! Ihania kuvia, ihanan hattaramaisia ja vaaleanpunaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Niin se vain vuosi meni, ja hää mennä käpöttelee jo kovaa vauhtia :)

   Poista
 7. Voi ihanuus. <3
  Aivan mielettömän ihania kuvia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On muuten mahtava kun osaa edes vähän käyttää kuvankäsittelyohjelmia, kun parhaassa kuvassa törötti iso H&M -lappu hameesta mut niin sen sai pois otettua siitä kun vähän kopioi "hameen helmaa" siihen :)

   Poista
 8. Oi miten ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt pitäisi äkkiä teetttää joitain niin saisi seinälle jonkun kuvan :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.