5/19/2013

Keskeneräistä


Nyt pääsette kurkkaamaan keskeneräistä, vaikka vähän tylsää se kyllä on, varsinkin kun "ennen-jälkeen" kuvissa on tapahtunut vain taantumaa :D Nimittäin napsaisin kuvan tänään kännykällä kun järkkäristä loppui akku ja ilmakin oli jo pimentynyt hiukan. Jatkoa seuraa tästä aiheesta joskus myöhemmin, paremmin kuvin. 

Mutta hyvä siitä tulee vai mitä mieltä olette?  Huomenna jatketaan!




13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuli kyllä, vielä kun saisi uuden keittiön niin mikään ei pistäisi silmään :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Tästä tulee varmasti hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ei ole vielä valmista mutta nyt näyttää jo aivan hyvältä :)

   Poista
 3. Hei!

  Hienolta näyttää! Mikä koko teillä on tuosta Norm69 valaisimesta. Samaa valaisinta suunnittelen olohuoneeseemme jossa korotettu katto. Koko vaan mieitityttää mikä olisi oikea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, tarkistin lampun koon, niin meillä lampun koko on L. Varmasti korotettuun kattoon pitää ottaa vähintään tämä koko. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Näin ajattelinkin että joko koko L tai jopa XL voisi olla meille sopiva, miettii hän... :)

   Poista
 4. Ei mitään taantumaa, vaan todella hyvin saa nyt käsitystä miten avara tilasta onkaan tulossa, odottelen innolla lisää kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että huomenna saan kuvia otettua. Pakko oli siivotakin kunnolla että itsekin näkee kunnolla miltä se nyt näyttää. Mutta niinkuin Kertulle tuossa ylempänä kirjoitinkin niin vähänhän tuo keittiö (vaniljaiset kaapin ovet erit.) pistää silmään ja sieluni silmin nään jo siinä uuden liekkarin ja hyllyt, mutta joskus kenties :))

   Poista
 5. Hyvältä näyttää :) vau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenna. Kohta varmaan jo mietitään että miten ollaan voitu olla sen seinän kanssa kun nyt on jo tottunut kulkemaan "seinän läpi".

   Poista
 6. Varmasti tulee tosi hyvä! :) On nyt jo!

  VastaaPoista
 7. WOW!!!! Ja sitten ootellaan kuvia, kun on valmis :))

  Nyt varmaan toteat, että "kyllä kannatti", eikö?? :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.