5/15/2013

Keittiöinspistä ja kevätpuuhia.

Heipsan, 


nyt tulikin pidettyä ehkä lähiblogihistorian pisin postausväli. Ulkona tuli oltua tänäänkin koko päivä, niin hyvä ilma oli meilläkin päin. Tein kukkapenkkiä takapihalle, ja vielä jäi paljon kaivettavaa. Iltaisin olen sisällä maalannut. Maalaan nyt olohuone&keittiön ikkunaseinää, joka sekin on ollut tapetoituna. Mun pakkelointitaidot alkaa kehittyä, mutta pienenä vinkkinä voin kuitenkin sanoa, että kauhean pimeässä ei kannata kuitenkaan maalata. ;) Mun Pinterest keittiö-kansio on niin ihQu. Voisin katsella sitä vaikka koko päivän. Erityisesti valkoiset keittiöt, jossa on mustaa ja/tai puuta on mieleen. Massiivipuiset tasot, tai kiiltävät valkoiset. Näyttävä liesituuletin, näkymätön liesituuletin. Näköjään kaikki käy, se on vaan kokonaisuudesta kiinni!

Kuvat: asuntomessut.fi, kaakelikeskus.fi


PS. Jos joku tietäisi Oulun seudulla henkilön, jolla sattuisi olemaan mosaiikkiparkettipalasia. Siis kyllä, käytettyjä mosaiikkiparkettipalasia, jotka on poistettu uuden lattian tieltä eikä ole keretty vielä viedä kaatopaikalle, niin äkkiä meille niitä. Tarvittaisi. Kaupastakin niitä kai ehkä vielä saisi, mutta ne olisi aivan väärän värisiä kellastuneen lattian vieressä, joten mielellään jostain pitäisi löytää vanhoja.4 kommenttia:

 1. On kyllä upeita kuvia :) ja sulla on hyvä inspis kansio, kävinki kurkkii ja koukkuun jäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain löytyy ihania kuvia. Itse tykkään sellaisista jotka on suht realistisia, eli mitään kattohuoneistojen ja Miamin rantahuviloiden kuvia en ole keräillyt ollenkaan. :)

   Poista
 2. Ihania kuvvia kyllä ja niin valoisia. Valkoinen sisustus on munkin mieleen :) Ihana blogi myös sinulla, välillä olen täällä käynyt kurkkimassa vaikka harvoin ehdin kommentoimaan! Sinulle on myös tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiva kun käyt välillä täällä piipahtamassa :) Ja kiitos paljon tunnustuksesta!! :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.