5/07/2013

Eteisen säilytysJärjestelin kaappiin loputkin kevätkengät ja napsaisin teillekin kuvan siitä ;) 


Meillä on pikku eteisessä, voisi kai sitä tuulikaapiksikin kutsua, iso peilikaappi, jossa säilytetään kenkiä, lähinnä omat kenkäni on vallannut tilan. Alahyllyillä löytyy myös isomman tytön kengät sekä miehen kengät pitäisi sieltä löytyä myös. Usein ne ovat kyllä lattialla. Lisäksi siellä on lasten kovimmassa käytössä olevat ulkovaatteet.


Mä en osaa pestä peilejä, jos ei ole ikkunanpesuainetta. Kokeilin luutulla, universal stonella, sanomalehdellä, villasukalla (!), paperilla..ja silti on aivan harmaa peili..

Peilikaappi on käytännöllinen, kun sinne saa piiloon tavaraa, mutta pikku eteistä ei oikein pysty sisustamaan mitenkään sillä kaappi vie kaiken ylimääräisen tilan. Tämäkin eteinen on tapetoitu ja joskus hamassa tulevaisuudessa ajattelin poistaa tapetit ja maalata seinät.

Oikeassa eteisessä meillä on kaapistot sekä toinen peilikaappi, jossa on aikuisten takit ja muita asusteita.

Mukavaa tiistaita!

6 kommenttia:

 1. Onnen tyttö. Meidän tuulikaapissa ei ole liukuovellista kaappia, vaan tavallinen kaappi ja voi hyvää päivää, kun sitä yrität käyttää! ;)
  Repesin ihan pikkuisen tolle sun villasukka kokeilulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kaikki tuli kokeiltua ja vieläkin on harmaat ylhäältä ja alhaalta. Silmien korkeudelta sain hinkattua (en tosin villasukalla kirkkaakksi);)

   Poista
 2. Käytännöllistä :)) Kiva kasa pipoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipoja on kyllä kertynyt, kun pää ei enää kasva niin nopeaa vauhtia 3-4 veellä, niin muutama uusi pipo aina vanhojen sekaan :=)

   Poista
 3. Kannattaa kokeilla Sini mikrokuitu ikkunaliinaa :) se on sika hyvä ikkunoihin ja peileihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä kokeilla sellaista, jokin mikrokuituliina meillä oli mutta sillä ei kyllä lähtenyt, kiitos vinkistä :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.