5/10/2013

Almost 150


Ajattelin vain pikaisesti tulla sanomaan, että ihana kun teitä on jo pian 150 lukijaa <3


Minulla meinasi vähän olla kadoksissa sisustusinto ja blogi-innostus. Sisustus/remppainto on jo aikalailla palannut (ehkä potenssiin sata) ja blogi-intoakin olisi, mutta silti mietin mistä kirjoittaisin. Jos on toiveita tai ideoita, niin niitä saa esittää kommenttiloootaan.

Superdietti on verottanut intoa, sillä tämä viikko on mennyt pitkälti ruokaa laittaessa ja tutustuessa ainesosiin ja viisi kertaa päivässä syöminen, kahden sijaan, on aika haastavaa ja aikaavievää.


Huomen aamusta lähdetään käymään päiväseltään Kuopiossa ristiäisissä, joten blogien pariin ehdinkin vasta sunnnuntaita, joten toivotan mukavaa viikonloppua ! 
14 kommenttia:

 1. <3 <3

  Tosi hyvin, sillä muistaakseni viimeksi kun kurkkasin lukijamääriäsi, niin lukema oli 136. Onnea!

  Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Minua ainakin kiinnostaisi kuulla superdieetistä ja syömisistäsi sen aikana, jos niistä haluat postailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin mä tosiaan jossain välissä kirjoittaa :)

   Poista
 3. Täälläkin superdieetti verottaa, tosiaan haastavaa tutustua noihin aineksiin, opetela syömään oikein ja vielä niin usein. Reenit ja jumpat päälle niin avot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole tullut tehtyä aerobisia :/ Tai oon tyyliin haravoinut koko päivän, mutta en ole aamulla lähtenyt koiran, vaunujen ja 4-vee pyöräilijän kanssa hikilenkille ! :)

   Poista
 4. SD vie tosi paljon aikaa ja vaatii vaivaa.=P Ei meinaa tunnit riittää päivässä jos haluaa jotain muutakin tehdä kuin urheilla ja syödä. Mutta tsemppiä meille! :D Ootko käyny jo puntarilla? Aattelin huomenna käydä ja mittailla. Toivottavasti näkyis jo tuloksia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon käynyt, eikä mitään tulosta kyllä vielä!! :D Nyt alkaa jo ruokien laittokin sujumaan :) Parsakaali tökki kyllä jo pahemman kerran, enkä voi sitä syödä enää, vaikka normaalisikin syön sitä aika usein.

   Poista
 5. Voi ei! Olisi voinut olla minun kädestä tuo kirjoitus. Meillä tuo kosteusvaurioremontti on vienyt sisustusintoa ja dietin takia aivot on ihan jumissa.Mutta eikköhän tämä tästä! :) Tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä olikin se ikävä kosteusvauriojuttu. :/ Mutta tosiaan, voiton puolella jo?

   Poista
 6. Zemppiä diettiin ja voimia!!!

  <3

  VastaaPoista
 7. Noita kausia tulee ja menee, se kuuluu tähän hommaan. :)
  Sisustuspainotteisen blogin pitäminen on ns. vaikeampaa kun joka päivä päivänasuja postailevien muotiblogien pitäminen.
  Postaat, kun tahdot. Täällä me silti ollaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo, että on vaikeampaa siinä mielessä että eihän kellään riitä nurkkia, saatikka toiveita ja ostoksia (onneksi) joka päivälle :DD Mutta joo pakosta en ala, eikä nyt kyllä tunnukaan siltä että pakosta pitäisi jotain vääntää. Sese kauheaa luettavaa on :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.